Skip to main content
 • Blom Keukendesign

  Van ontwerp tot plaatsing

 • Jouw droomkeuken binnen handbereik
  Blom Keukendesign

  Jouw droomkeuken binnen handbereik

 • Oogstrelend betaalbaar keukendesign
  Blom Keukendesign

  Oogstrelend betaalbaar keukendesign

Wie zijn wij?


Jeanette Blom

Jeanette Blom

Jasper Blom

Gerwald Blom

Peter

Blom Keukendesign is een klein familiebedrijf actief in de regio Gelderland. Vanuit de uitvalsbasis Wadenoijen worden zowel kleine en grote nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten uitgevoerd.

Wij vinden het belangrijk om altijd met onze klant in overleg te gaan en staan bekend om onze persoonlijke benadering.

Op basis van uw wensen proberen we in goed overleg te komen tot een kwalitatieve en duurzame oplossing. In het proces van ontwikkeling tot uiteindelijke oplevering is het belangrijk om eerlijk en betrouwbaar te zijn en onze afspraken na te komen. Wij zetten graag ons vakmanschap in voor het beste eindresultaat.

Kies bewust


Het uitzoeken van een keuken kost tijd om te kijken en te vergelijken. Pas als u zich goed heeft georiënteerd en op de hoogte bent van de mogelijkheden, kunt u een keuze maken waar u 100% achter kunt staan. Een keuken is een forse investering waarvan u lange tijd plezier kunt hebben.

Niet alleen bij de oplevering, maar ook na jarenlang intensief gebruik moet uw keuken er prima uitzien. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Bewegende delen zoals scharnieren en ladegeleiders zijn uitvoerig getest en berekend voor hun taak.

‘Mooi’ is een persoonlijk begrip; wat de een fraai vindt, kan iemand anders niet bekoren. Duurzame, eerlijke materialen en energiezuinige apparatuur vallen bij iedereen in de smaak. Wij hebben alleen merken die oog hebben voor het milieu en verantwoord omgaan met energie.

Bij BLOM keukendesign weet u zeker dat u binnen uw budget een keuken koopt met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. We monteren betrouwbare apparatuur en garanderen dat we onderdelen voor uw keuken kunnen naleveren, indien dat nodig zou zijn.

En heeft u ons nodig voor een vraag of het oplossen van een probleempje? Belt u gerust; we adviseren en helpen u graag.