Skip to main content
  • Blom Keukendesign

    Sfeervolle woonkeukens op maat gemaakt

  • Jouw droomkeuken binnen handbereik
    Blom Keukendesign

    Jouw droomkeuken binnen handbereik

Onze diensten

Wij zijn u graag van dienst bij het kiezen en plaatsen van uw nieuwe keuken. Graag nodigen we u uit in onze showroom om kennis te maken met onze persoonlijke benadering.

U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden. Maar nog liever maken we een afspraak met u, zodat we alle tijd hebben voor een goed advies. Uiteraard vrijblijvend.

Keuken Ontwerp

Alles begint met luisteren naar u. Naar uw wensen, ideeën en het gebruik van de keuken. Daarna 'vertalen' we dat in een sfeer en stijl die aansluit op uw smaak en uw wensen.

We doen voorstellen voor een praktische opstelling, rekening houdend met de mogelijkheden bij u thuis. En zo wordt een keuken al snel úw keuken.

Optimaal afgestemd op de beschikbare ruimte, uw smaak en uw budget.

Met een geavanceerd computerprogramma maken we 3D-tekeningen van uw nieuwe keuken zodat u een goed beeld krijgt van de toekomstige situatie bij u thuis.

Oogstrelend betaalbaar keukendesign

Wij voeren een merk dat volstaat in kwaliteit maar niet de hoofdprijs kost.

Dankzij PEFC-certificatie hoeft niemand te twijfelen aan de herkomst van het product; hout uit duurzaam beheerde bossen.

Inmeetservice

Vindt u het lastig om de exacte maten in te meten of bent u er niet zeker van of alles haaks is en of de muren geschikt zijn om bovenkastjes te bevestigen?

We beoordelen graag de situatie ter plekke en kunnen met speciale apparatuur haaksheid controleren en alles tot op de millimeter inmeten.

Dat doen we gewoon voor u.

Monteren

De keuken zelf is de helft van het totaal; een perfecte plaatsing maakt het compleet.

Omdat een keuken dagelijks gebruiks wordt, is het belangrijk dat het monteren van een nieuwe keuken rap verloopt, zodat u uw keuken maar kort hoeft te missen en de overlast tot het minimum wordt beperkt.

Wij houden ook van duidelijkheid en laten u ruim van tevoren weten wanneer we komen plaatsen zodat u zich erop kunt voorbereiden.

Wij zorgen ervoor dat uw keuken precies wordt opgeleverd zoals u dat wenst.

Misschien wel... verbouwen

Als u een oude keuken vervangt of als de keuken misschien een heel andere opstelling of indeling krijgt, moet er heel wat worden geregeld.

Het verwijderen en afvoeren van uw oude keuken bijvoorbeeld kunnen we snel en netjes voor u verzorgen.

Maar we zijn ook zeer bedreven in bouwkundige aanpassingen zoals het verleggen van leidingen, het stucen van een wand, het betegelen van een vloer of het verplaatsen van een deur.

We organiseren dat graag voor u tegen een schappelijke vergoeding. Zo heeft u één verantwoordelijke voor de totale plaatsing en hoeft u geen aparte aannemer, vloerenlegger, stucadoor of schilder te bellen.

De verfijning en de bijzonder gunstige prijs/kwaliteitverhouding van BLOM Keukendesign komt tot uiting in innovatieve details, die het verschil maken bij het uitzoeken, aanschaffen en laten plaatsen van uw nieuwe keuken.